Project Description

Totes les rutes van acompanyades d’un mapa del recorregut amb la toponímia dels llocs per on es passa i també amb la situació dels indrets més interessants per tal d’orientar millor a tots aquells que les vulguin realitzar. A més, un codi QR permetrà disposar de totes les rutes a través de l’enllaç corresponent.

El llibre combina rutes circulars, d’horari i desnivell moderats a l’abast de tota persona un xic habituada a caminar, i fa una pinzellada geogràfica per tenir clar per on ens movem. Cada ruta s’acompanya amb descripcions botàniques d’algunes plantes que anirem trobant pel recorregut, amb el valor afegit que d’algunes se n’esmenta, també, el nom popular amb què són conegudes a la comarca. Aquest detall té més importància de la que podria semblar, ja que actualment perilla la supervivència d’aquests noms, que es troben en innocent competència amb els noms acadèmics.

En un sol llibre en tenim dos doncs, ja que l’excursionista complementa la caminada amb coneixements botànics, i les persones interessades per la flora gaudiran de les passejades redescobrint la nostra comarca.